Kirke og kirkestruktur i middelalderens Danmark – Disputatsopposition 1 - Wienberg, Jes (Kuml, 2021)
Forfatterens disputatsopposition i forbindelse med Jakob Kieffer-Olsen forsvar af afhandlingen Kirke og kirkestruktur i middelalderens Danmark (Odense 2018).