Troldtøj og guldfigurer: Om et par nye tolkninger af fund fra germansk jernalder i lyset af nyere tids sagn - Laursen, Kent Otte (Kuml, 2021)
En indgående diskussion af nye tolkninger af en nyfundet guldfigurine og guldgubber med hidtil ukendt motiv, begge fra germansk jernalder.