Anmeldelser - Arkæologisk Selskab, Jysk (Kuml, 2021)
Hans Andersson: Medeltida Urbanisering. Uppsatser (Jette Linaa) Peter Moe Astrup: Sea-level Change in Mesolithic southern Scandinavia. Long- and short-term effects on society and the environment (Kristoffer B. Pedersen) Jens-Henrik Bech, Berit Valentin Eriksen and Kristian Kristiansen (eds.): Bronze Age settlements and land-use in Thy, Northwest Denmark, vol. I & II (Christopher Prescott) Lars Bjarke Christensen: Nationalmuseet og storstensgravene 1890-1950 (Sven Thorsen) Nils Engberg: Danmarks døde kirker. Middelalderens nedlagte kirke (Jes Wienberg) Anders Lundt Hansen: Sølv, blod og kongemagt. Bag om vikingemyten (Kasper H. Andersen) Christofer Herrmann: Der Hochmeisterpalast auf der Marienburg. Konzeption, Bau und Nutzung der modernsten europäischen Fürstenresidenz um 1400 (Hans Krongaard Kristensen) Helle W. Horsnæs, Jens Christian Moesgaard & Michael Märcher: Denar til daler. Danmarks mønthistorie indtil 1550 (Thomas Guntzelnick Poulsen) Lisbeth M. Imer: Danmarks runesten – En fortælling (Lars Krants Larsen) Ola Wolfhechel Jensen: På spaning efter det förflutna. En historia om arkeologiskt fältarbete i Sverige 1600-1900 (Henriette Lyngstrøm) Hans Krongaard Kristensen: Mariager Kloster (Stephan Borgehammar) Morten Larsen: Danmarks Middelalderlige Tiggerklostre. Franciskanernes og dominikanernes bygningskultur (Michael Andersen) Henriette Lyngström (red.): Farverige Vikinger (Sarah Croix) Marzena J. Przybyła: Pressblechverzierte spätkaiserzeitliche Trachtbestandsteile in Südskandinavien (Kent Andersson) Caroline Wickham-Jones: Landscape Beneath the Waves. The Archaeological Investigation of Underwater Landscapes (Peter Moe Astrup)