Anmeldelser 2003 - Arkæologisk Selskab, Jysk (Kuml, 2003)
Pauline Asingh og Nils Engberg (red.): Marsk Stig og de fredløse på Hjelm. (Lennart S. Madsen) Jens Bech: Fra fortidsminder til kulturmiljø – hvad Alstrup Krat og Hohøj gemte. (Viggo Nielsen) K. Brandt, M. Müller-Wille, Chr. Radtke (red.): Haithabu und die frühe Stadtentwicklung im nördlichen Europa. (Hans Skov) Sebastian Brather: Archäologie der westlichen Slawen. Siedlung, Wirtschaft und Gesellschaft im früh- und hochmittelalterlichen Ostmitteleuropa. (Søren Michael Sindbæk) Berit Valentin Eriksen og Bodil Bratlund (red.): Recent Studies in the Final Palaeolithic of the European Plain. (Anders Fischer) Palle Eriksen & Lis Helles Olesen: Fortiden set fra himlen – Luftfotoarkæologi i Vestjylland. (Finn Ole Sonne Nielsen) Gudrun Gormsen, Inge Kjær Kristensen, Niels Mortensen og John Simonsen (red.): Skive kommunes historie. Bind I. Fra oldtiden til 1880. (Jens Jeppesen) Lone Hvass: Oldtiden i Danmark. Jernalderen. (Claus Kjeld Jensen) Jørgen Jensen: Danmarks Oldtid. Ældre Jernalder 500 f.Kr.-400 e.Kr. (Claus Kjeld Jensen) Zbigniew Kobyliñski (red.): Quo vadis archaeologia? Whither European archaeology in the 21st century. (Søren Michael Sindbæk) Mats P. Malmer: The Neolithic of South Sweden. TRB, GRK, and STR. (Uffe Rasmussen) Karsten Kjer Michaelsen: Politikens Bog om Danmarks Oldtid. (Henrik Christiansen) Johannes Müller: Soziochronologische Studien zum Jung- und Spätneolithikum im Mittelelbe-Saale-Gebiet (4100-2700 v. Chr.). Eine sozialhistorische Interpretation prähistorischer Quellen. (Niels H. Andersen) Leif Sahlquist: Det rituella landskabet. Kosmografiska uttryksformer och territoriel struktur. (Niels H. Andersen) Peter Seeberg: Tingenes spejl. Museumstekster 1960-1997. (Mette Thorsdal)