Anmeldelser 2007 - Arkæologisk Selskab, Jysk (Kuml, 2007)
Janet Bately og Anton Englert (red.): Ohthere’s Voyages. A late 9th-century account of voyages along the coasts of Norway and Denmark and its cultural context. (Ole Thirup Kastholm) Johannes Bengedans: Krigskunst og kanoner. Kriegeskunst und Kanonen. (Anders Reisnert) Arne Emil Christensen och Margareta Nockert (red.): Osebergfunnet, Bind IV. Tekstilene. (Eva B. Andersson) Klaus Ebbesen: Danske dysser. Danish Dolmens. (Palle Eriksen) John Erichsen og Mikkel Vendborg Pedersen (red.): Herregården. Menneske – Samfund – Landskab – Bygninger. (Anders Myrtue) Claus Feveile (red.): Ribe Studier. Det ældste Ribe. Udgravninger på nordsiden af Ribe Å 1984-2000. (Hans Krongaard Kristensen) Lars Erik Gjerpe (red.): Gravfeltet på Gulli. E-18 prosjektet Vestfold. Bind 1. (Jens Jeppesen) Steffen Stummann Hansen: Islands Pompeji. Den Fællesskandinaviske Arkæologiske Ekspedition til Þjórsárdalur i 1939. (Lars Schreiber Pedersen) Gitte Hansen: Bergen c 800-c 1170. The emergence of a town. (Søren M. Sindbæk) Ole Høiris: Antropologi i Middelalderen og Renæssancen: Kristendommen, teologien og de fremmede. (Tim Flohr Sørensen) Ola W. Jensen: Forntid i Historien. En arkeologihistorisk studie av synen på forntid och forntida lämningar, från medeltiden till och med förupplysningen. (Ole Høiris) Rud Kjems: Runamo. Skriften der kom og gik. (Ole Thirup Kastholm) Lutz Klassen: Jade und Kupfer. Untersuchungen zum Neolithisierungsprozess im westlichen Ostseeraum unter besonderer Berücksichtigung der Kulturentwicklung Europas 5500-3500 BC. (Anders Fischer) Peter Korsgaard: Kort som kilde – en håndbog om historiske kort og deres anvendelse. (Jens Andresen) Jette Linaa: Keramik, kultur og kontakter. Køkken- og bordtøjets brug og betydning i Jylland 1350-1650. (Petter B. Molaug) Jørn Madsen: Livets udvikling. 4 milliarder års evolutionshistorie. (Berit V. Eriksen) Per Grau Møller og Mette Svart Kristiansen (red.): Bygder. Regionale variationer i det danske landbrug fra jernalder til 2000. (Mads Kähler Holst) M. Rundkvist (red): Scholarly Journals between the Past and the Future. The Fornvännen Centenary Round-Table Seminar, Stockholm, 21 April 2006. (Lotte Hedeager) Kurt Schietzel (red.): Untersuchungen an Skelettresten von Tieren aus dem Hafen von Haithabu. Berichte über die Ausgrabungen in Haithabu 35. (Jacob Kveiborg) Peter Schmid: Die Keramikfunde der Grabung Feddersen Wierde (1. Jh. v. bis 5. Jh. n. Chr.). (Claus Kjeld Jensen) Peter Skoglund: Hällristningar i Kronobergs Län. Motiv, myter och dokumentation. (Einar Østmo) Dagfinn Skre (red.): Kaupang i Skiringssal. (Søren M. Sindbæk) Jørgen Skaarup: Øhavets middelalderlige borge og voldsteder. (Anders Ödman) Marie Stoklund, Michael Lerche Nielsen, Bente Holmberg and Gillian Fellows-Jensen (red.): Runes and their Secrets. (Lisbeth Imer) Bjarne Stoklund: Tingenes Kulturhistorie. (Per Ole Rindel) Carl Zimmer: Hvor stammer vi fra? En guide til den nyeste viden om menneskets oprindelse. (Berit V. Eriksen)