Anmeldelser 2011 - Arkæologisk Selskab, Jysk (Kuml, 2011)
Angelika Abegg-Wigg und Andreas Rau (red.): Aktuelle Forschungen zu Kriegsbeuteopfern und Fürstengräbern im Barbaricum. (Lotte Hedeager) Christian Adamsen, Ulla Lund Hansen, Finn Ole Nielsen och Margarethe Watt (red.): Sorte Muld. (Birgitta Hårdh) Michael Andersen og Poul Otto Nielsen (red.): Danefæ. Skatte fra den danske muld. (Lars Krants Larsen) Liv Appel & Kjartan Langsted (red.): Ressourcer og kulturkontakter. Arkæologi rundt om Skagerrak og Kattegat. (Jette Linaa) Ute Arents & Silke Eisenschmidt: Die Gräber von Haithabu. (Charlotte Hedenstierna-Jonson) Jan Albert Bakker: Megalithic Research in the Netherlands, 1547-1911. From “Giant’s Beds” and “Pillars of Hercules” to accurate investigations. (Palle Eriksen) Anne S. Beck, Trine Borake, Lise Harvig og Ole Thirup Kastholm (red.): Hvil i fred? Om kirkenedlæggelser og gravfred med afsæt i Skt. Mikkel kirkeruin i Roskilde. (Allan Berg Nielsen) Søren Bitsch Christensen (red.): Ribe Bys Historie. (Hans Skov) Ole Crumlin-Pedersen: Archaeology and the Sea in Scandinavia and Britain. (Christer Westerdahl) Göran Gruber: Medeltider. Samtida mobiliseringsprocesser kring det förflutnas värden. (Jes Wienberg) Mogens Bo Henriksen: Brudager Mark – en romertidsgravplads nær Gudme på Sydøstfyn. (Birger Storgaard) Helle Horsnæs: Crossing Boundaries – An analysis of Roman coin in Danish contexts, vol. 1: Finds from Sealand, Funen and Jutland. (Line Bjerg) Rasmus Birch Iversen: Kragehul Mose – Ein Kriegsbeuteopfer auf Südwestfünen. (Mads Ravn) Sven Kalmring: Der Hafen von Haithabu. (Jens Ulriksen) Sabine Karg (red.): Medieval Food Traditions in Northern Europe. (Hans Arne Jensen) Jan Henning Larsen: Jernvinneundersøkelser. Faglig Program. (Jørgen Lund) Lars Krants Larsen, Jette Linaa, Johannes Hertz, Inger Lauridsen og Lennart S. Madsen (red.): Tønderhus – en købstadsborg i hertugdømmet Slesvig. (Vivian Etting) Anna Lihammer & Jonas M. Nordin (red.): Modernitetens Materialitet: Arkeologiska perspektiv på det moderna samhällets framväkst. (Jette Linaa) Mats Mogren, Mats Roslund, Barbro Sundnér & Jes Wienberg (red.): Triangulering. Historisk arkeologi vidgar fälten. (Nils Engberg) Anne Nørgård Jørgensen: Porskjær Mosefund. (Margrethe Watt) Birgit M. Rasmussen (red.): Slusegårdgravpladsen, bind V. (Ulla Lund Hansen) Andreas Rau: Nydam Mose. Die personengebundenen Gegenstäde. Grabungen 1989–1999. (Ulf Näsman) Mads Runge: Kildehuse II - Gravpladser fra yngre bronzealder og vikingetid i Odense Sydøst. (Lise Frost & Jens Jeppesen) Per Ole Schovsbo: Dejbjergvognene. Keltiske impulser i førromersk jernalder. (Xenia Pauli Jensen) Niels T. Sterum: Løgum – kloster, slot og by. ‘Pionerer i ødemarken’. (Hans Krongaard Kristensen). Wolf-Dieter Tempel: Am Rande der Archäologie: Begegnungen und Erlebnisse. (Lars Schreiber Pedersen) Leo Webley: Iron Age Households: Structure and Practice in Western Denmark, 500BC-AD200. (Mette Løvschal) Gunilla Åkerström-Hougen: Genesis och metamorfosis. En studie i de nordiska guldbrakteaternas ikonografi. (Kent O. Laursen)