Anmeldelser 2013 - Arkæologisk Selskab, Jysk (Kuml, 2013)
Fedor Androŝuk & Vladimir Zocenko: Skandinavskie drevnosti Ûžnoj Rusi. Katalog (Johan Callmer) Jette Arneborg, Georg Nyegaard og Orri Vésteinsson (red.): Norse Greenland – selected papers from The Hvalsey Conference 8 (Poul Baltzer Heide) E. Baudou: Oscar Montelius. Om tidens återkomst och kulturens vandringar (Klavs Randsborg) Felix Bittman, Johannes Ey, Martina Karle, Hauke Jöns, Erwin Strahl & Steffen Wolters (red.): Marschenratskolloquium 9. Flüsse als Kommunikations- und Handelswege / Marschenrat Colloquium 9. Rivers as Communication and Trade Routes. 5.-7. November 9, Deutsches Shiffahrtsmuseum, Bremerhaven (Katrine Balsgaard Juul) Stephan Borgehammar og Jes Wienberg (red.): Locus Celebris. Dalby kyrka, kloster och gård (Martin Wangsgaard Jürgensen) Palle Eriksen (red.): Erik Westerby, Arkæolog og politifuldmægtig i Ringkøbing (Trine Kellberg Nielsen) Geir Grønnesby (red.): Graver i vejen. Arkeologiske undersøkelser E6 Steinkjer (Jens Ulriksen) Uta Halle & Dirk Mahsarski (red.): Graben für Germanien – Archäologie unterm Hakenkreuz (Lars Schreiber Pedersen) Ulla Lund Hansen & Anna Bitner-Wróblewska (eds.): Worlds Apart? Contacts across the Baltic Sea in the Iron Age. Network Denmark-Poland 5-8 (Birgit M. Rasmussen) Henrik Harnow, David Cranstone, Paul Belford & Lene Høst-Madsen (eds.): Across the North Sea. Later Historical Archaeology in Britain and Denmark, c. 0-0 AD. (Jes Wienberg) Michaela Helmbrecht: Wirkmächtige Kommunikationsmedien. Menschenbilder der Vendel- und Wikingerzeit und ihre kontexte (Josefine Franck Bican) Rud Kjems: Stonehenge (Jeanette Varberg) Lene Heidemann Lutz: Die Insel in der Mitte. Bornholm im 2.-4. Jahrhundert: Regionale und vergleichende Untersuchungen der jüngerkaizerzeitlichen Grabfunde (Birgit M. Rasmussen) Niels Algreen Møller, Sarah Skytte Qvistgaard og Steen Frydenlund Jensen (red.): Nyt fra Vestfronten. Nord- og vestjyske bebyggelser fra ældre jernalder. Beretning fra et colloquium i Ribe, 4.-5. oktober 0 (Mette Løvschal) Påvel Nicklasson & Bodil Petersson (red.): Att återupptäcka det glömda. Aktuelle forskning om forntidens förflutna i Norden (Inge Adriansen) Mads Peder Nordbo: Odins labyrint. Et glasbarns fortællinger (Kent O. Laursen) Rikke Agnete Olsen: Danske middelalderborge (Lars Krants) Hans Sachs: Renæssancens Stænder og Håndværk i Tekst og Billeder (Jette Linaa Larsen) Anne Birgitte Sørensen: Østergård – vikingetid og middelalder (Lars Krants) Jens Vellev: Jelling. Sommeren 1. Frederik 7.s og J.J.A. Worsaaes udgravninger (Bodil Leth-Larsen) L. Volmer & W. Haio Zimmermann (eds.): Glossary of Prehistoric and Historic Timber Buildings. French, English, Dutch, German, Danish, Norwegian, Swedish, Polish and Czech (Lars Krants)