Anmeldelser 2014 - Arkæologisk Selskab, Jysk (Kuml, 2014)
Søren H. Andersen: Tybrind Vig. Submerged Mesolithic settlements in Denmark (T. Douglas Price) Klaus Brandt (red.): Hollingstedt an der Trene. Ein Flusshafen der Wikingerzeit und des Mittelalters für den Transitverkehr zwischen Nord- und Ostsee (Hans Skov) Lisbeth Bredholt Christensen, Olav Hammer & David Warburton (red.): The Handbook of Religions in Ancient Europe (Morten Warmind) Andres S. Dobat: Kongens Borge. Rapport over undersøgelserne 7‑0 (Silke Eisenschmidt) Oliver Grimm & Ulrich Schmölcke (red.): Hunting in Northern Europe until 0 AD. Old traditions and regional developments, continental sources and continental influences (Mads Dengsø Jessen) Beverley Hirschel, Babette Ludowici & Philipp Sulzer (red.): Individual and Individuality? Approaches towards an Archaeology of Personhood in the First Millenium AD (Rasmus Birch Iversen) Mette Høj (red.): Jacob Kornerup – maler, arkæolog og konservator (Hans Krongaard Kristensen) Connie Jantzen: Middelalderbyen Aarhus (Hans Krongaard Kristensen) Albrecht Jockenhövel (Hrsg.): Mittelalterliche Eisengewinnung im Märkischen Sauerland. Archäometallurgische Untersuchungen zu den Anfängen der Hochofentech‌nologie in Europa (Henriette Lyngstrøm) Niels Johannsen, Mads D. Jessen & Helle Juel Jensen (red.): Excavating the Mind: Cross-sections through Culture, Cognition and Materiality (Mette Løvschal) Axel Degn Johansson: Et liv med flint. En amatørarkæologs erindringer (Sven Thorsen) Hauke Jöns, Peter Schmid, Matthias D. Schön & Wolf Haio Zimmermann (red.): Herrenhöfe und die Hierarchie der Macht im Raum südlich und östlich der Nordsee von der Vorrömischen Eisenzeit bis zum frühen Mittelalter und zur Wikingerzeit (Andres S. Dobat) Maria Herlin Karnell (red.): Gotlands Bildstenar. Järnålderns gåtfulla budbärare (Christian Adamsen) Hans Krongaard Kristensen: Klostre i det middelalderlige Danmark (Martin W. Jürgensen) Hans Krongaard Kristensen: Børglum Domkirke og Kloster i middelalderen (Jes Wienberg) Nina Lau: Pilgramsdorf / Pielgrzymowo. Ein Fundplatz der römischen Kaiserzeit in Nordmasowien (Xenia Pauli Jensen) Lene Heidemann Lutz & Anne Birgitte Sørensen (red.): Med graveske gennem Sønderjylland. Arkæologi på naturgas- og motorvejstracé (Lars Krants) Lisbeth Pedersen (red.): Menneskers veje – kulturhistoriske essays i -året for Kalundborg Museum (Jesper Laursen) Kerstin Schierhold: Studien zur hessisch-westfälischen Megalithik. Forschungsstand und -perspektiven im europäischen Kontext (Anne Birgitte Gebauer) Mara-Julia Weber: From tech‌nology to tradition. Re-evaluating the Hamburgian-Magdalenian relationship (Felix Riede & Ditte Skov Jensen) Leslie Webster: The Franks Casket (Else Roesdahl) Joakim Wehlin: Östersjöns skeppssättningar. Monument och mötesplatser under yngre bronsålder (Lise Frost)