Anmeldelser 2024 - Jysk Arkæologisk Selskab (Kuml, 2025)
Bjørn Bandlien (red.): Jerusalem in Viken: Crusading Ideology, Church-Building and Monasticism in South-Eastern Norway in the Twelfth Century (Line Meldballe Bonde) Françoise Bostyn, Jacek Lech, Alan Saville & Dagmara H. Werra (eds.): Prehistoric Flint Mines in Europe (Berit Valentin Eriksen) David Boulton: Viking Migration and Settlement in East Anglia. The Place-Name Evidence (Laurine Albris) Palle Eriksen, Anne Birgitte Gebauer & Torsten Madsen med bidrag fra Torben Dehn, Svend Illum Hansen, Poul Kjærum, Jørgen Rydén Rømer & James Richard Wilson: Megaliths and rituals at Tustrup, Denmark (Lasse Vilien Sørensen) Tomasz Gralak: Archaeology of Body and Thought. From the Neolithic to the Beginning of the Middle Ages (Pernille Pantmann) Anna-Elisabeth Jensen: Dania Slavica. Sydsjælland, Lolland-Falster og Møn i vikingetid og tidlig middelalder (Else Roesdahl) Sven Kalmring: Towns and commerce in Viking-Age Scandinavia (Søren Michael Sindbæk) Bartosz Kontny: The Archaeology of War. Studies on Weapons of Barbarian Europe in the Roman and Migration Period (Xenia Pauli Jensen) Anna Lihammer & Ted Hesselbom: Vikingatider. När världen öppnade (Kasper H. Andersen) Brita Malmer: Serpents and Crosses: Scandinavian Coinages From the Time of Louis the Pious, Cnut the Great, Harthacnut, and Anund Jakob (Thomas Guntzelnick Poulsen) Theron Douglas Price: Seeking the first farmers in western Sjælland, Denmark. The archaeology of the transition to agriculture in Northern Europe (Torsten Madsen) Else Roesdahl: Fra Vikingetid til Valdemarstid. Danmark 950-1200 (Morten Søvsø) Søren Michael Sindbæk: Trelleborg (Jes Wienberg)