Kirke og kirkestruktur i middelalderens Danmark – Disputatsopposition 2 - Brendalsmo, Jan (Kuml, 2021)
Forfatterens disputatsopposition i forbindelse med Jakob Kieffer-Olsen forsvar af afhandlingen Kirke og kirkestruktur i middelalderens Danmark (Odense 2018).