Om Egtvedpigens rejse - Hvass, Lone (Kuml, 2021)
En debatterende anmeldelse af Karen Margarita Frei: Egtvedpigens rejse (København 2018) med udgangspunkt i anmelderens indgående kendskab til fund og fundsted.