Klarsprogsarbejdet i Skattevæsenet før og nu - Jarvad, Pia; Agerholm, Birgitte (Klart språk i Norden, 2012)
Hvordan skrev skattemyndighederne i 70’erne – og hvordan skriver SKAT i dag? Vi skitserer udviklingen og fortæller om et sprogprojekt, der har vendt rundt på kommunikationen til borgere, virksomheder, rådgivere og medarbejdere.