Hjemmedyrket, outsourcet, organiseret. Infrastrukturens teknoæstetik og den netværksbaserede kunst - Gansing, Kristoffer (Kunsten som Forum på tryk, 2023)
I Hjemmedyrket, outsourcet, organiseret udfolder mediekunstner, kurator og professor Kristoffer Gansing på én gang et historisk overblik og en systematisk analyse af de seneste tredive års internetkunst og leverer med begrebet ’teknoæstetik’ samtidig en teoretisk og analytisk ramme for forståelsen af den netværksbaserede kunsts udvikling og udtryksformer. Med dette dobbelte historiske og teoretiske udgangspunkt præsenterer Gansing et indtrængende billede af den netværksbaserede kunst, dens forhold til de tekniske infrastrukturer, den opererer indenfor, og de nye former for socialitet og interaktion, der udfolder sig omkring den. På dansk ved Peter Borum.