INSTALLATIONSINDKREDSNINGER - Søndergaard, Peter Brix (K&K - Kultur og Klasse, 2012)
Anmeldelse af: ANNE RING PETERSEN Installationskunsten mellem billede og scene København, 2009, 508 sider (Museum Tusculanums Forlag) (Doktorafhandling)