Et viktig erindringspolitisk arbeid - Langås, Unni (K&K - Kultur og Klasse, 2005)
Anne Birgitte Richard: Køn og kultur. 1930ernes og 1940ernes kamp om køn, kultur og modernitet læst gennem kvindernes tekster. Kbh. 2005 (Museum Tusculanum).