Det kan kun blive værre. Markedsfundamentalismens onde ånder - Bolt, Mikkel (K&K - Kultur og Klasse, 2006)
John Gray: Al Qaeda og hvad det vil sige at være moderne, oversat af Frank Beck Lassen, Århus, 2006 (Slagmarks Skyttegravsserie).