Et usammenhængende blændværk? - Hansen, Jan Maintz (K&K - Kultur og Klasse, 2007)
Klaus Otto Kappel: Karen Blixens Værk I. Svendestykket Syv fantastiske Fortællinger – nærlæsning, analyse og vurdering, Lyngby 2007 (Forlaget Holkenfeldt).