Anmeldelse - Michelsen, Morten (K&K - Kultur og Klasse, 1996)
Catharina Dyrssen: Musikkens Rum - Metaforer, Ritualer, Institutioner: En kulturanalytisk studie av arkitektur i och omkring musik. Göteborg 1995 (Bo Ejeby Forlag). Musikens Rum er skrevet som ph.d.-afhandling i forbindelse med forskningsprogrammet Nutida Arkitektur -praktik og reflektion ved afdelingen for arkitektur og bygningsplanlægning på Chalmers Tekniska Hogskola i Goteborg.