Terrorisme, antiterrorisme og vold - Wedel-Brandt, Jeppe (K&K - Kultur og Klasse, 2008)
Morten Brænder & Mikkel Thorup (red.): Antiterrorismens idéhistorie. Stater og vold i 500 år, Århus 2007 (Aarhus Universitetsforlag).