Call for artikler - Kultur & Klasse, Redaktionen (K&K - Kultur og Klasse, 2009)
Call for artikler til K&K. Kultur og Klasse, nr. 110, 2010 TEMA: Overvågning i samtidskunsten: surveillance og sousveillance