Hvor farer sporene hen? - Svane, Marie-Louise (K&K - Kultur og Klasse, 1986)
En diskussion af Kvindespor i videnskaben. Rapport fra et tværfagligt nordisk seminar om kvindevidenskab, redigeret af Mette Bryld og Nina Lykke, Odense universitetsforlag 1985.