Da Habermas blev moderne - Nielsen, Arno Victor (K&K - Kultur og Klasse, 1985)
Det Moderne - en bog om Jürgen Habermas, red. Jørgen Erslev Andersen, Hans-Jørgen Schanz, Per Stounbjerg, Modtryk, 1983, 142 s.