Konturer. Skulptur- og dødsbilleder fra guldalderlitteraturen. - Sørensen, Anne Scott (K&K - Kultur og Klasse, 1997)
Karin Sanders: Konturer. Skulptur- og dødsbilleder fra guldalderlitteraturen. København 1997 (Museum Tusculanums Forlag).