Paryksmag - Svenstrup, Svend Aage (K&K - Kultur og Klasse, 1997)
Marianne Alenius, Pil Dahlerup, Søren Peter Hansen, Hans Hertel og Peter Meisling (red.): Digternes paryk, Studier i 1700-tallet. Festskrift til Thomas Bredsdorff. København 1997 (Museum Tusculanums Forlag).