Mens vi venter på Proust - Nielsen, Kaare (K&K - Kultur og Klasse, 1998)
Jørgen Bruhn & Bo Degn Rasmussen: Proust. En introduktion til »På sporet af den tabte tid«, København 1997 (Forlaget politisk revy)