Tese og anti-tese om begrebet karakter - Livingston, Paisley (K&K - Kultur og Klasse, 2002)
En minimalistisk definition af ’litterær karakter' Kort oversigt over udfordringer til det minimalistiske forslag Dialektik (fragment)