Sprognormer og konfigurering af personer i fiktive fortællende tekster - Borchmann, Simon (K&K - Kultur og Klasse, 2002)
Magi og kunst er det samme, – sagde Palle W. Isterød. – Poesi er magisk bevægelse. – Mon ikke, der skulle være lidt cognac tilbage i flasken derovre? Hans Scherfig, Den fortabte abe