Tendenser i nyere fiktionsanalyse: Kommunikation, ekspression og historisering - Grodal, Torben Kragh (K&K - Kultur og Klasse, 1988)
Tendenser i nyere fiktionsanalyse: Kommunikation, ekspression og historisering