Forskel og lighed - Larsen, Svend Erik (K&K - Kultur og Klasse, 1992)
Frans Gregersen: Sociolingvistikkens (u)mulighed: Videnskabshistoriske studier i Ferdinand Saussures og Louis Hjelmslevs strukturalistiske sprogteorier I-II