Den uengagerede litteraturs fødsel - Kjærgård, Jonas Ross (K&K - Kultur og Klasse, 2014)
Tue Andersen Nexø: Ikke de voldsomme. Politisk offentlighed og offentlig skønlitteratur, England 1640-1750. København: Museum Tusculanums Forlag, 2014, 331 sider