At være eller ville være? - Møller, Verner (K&K - Kultur og Klasse, 2026)
Anmeldelse af Hans Bonde: Mandighed og sport. Odense 1991, (Odense Universitetsforlag). Niels Kayser Nielsen, Michael Andersen & Jørn Hansen (red.): Kroppens Spejl. En antologi om idræt og sundhed. Odense 1991 (Odense Universitetsforlag.).