Kritik og didaktik: Anmeldelse af Laura Seymours "Shakespeare and Neurodiversity" - Refskou, Anne Sophie Haahr (K&K - Kultur og Klasse, 2025)
Anmeldelse af: Laura Seymour: Shakespeare and Neurodiversity 2024, Cambridge University Press