Manifest for en nevrodivergent marxisme: Anmeldelse af Robert Chapmans "Empire of Normality: Neurodiversity and Capitalism" - Warberg, Silje Haugen (K&K - Kultur og Klasse, 2025)
Anmeldelse af Robert Chapman: Empire of Normality. Neurodiversity and Capitalism London: Pluto Press 2023, 224 sider.