Kilden empiri - Fausing, Bent (K&K - Kultur og Klasse, 1982)
Om Mariann Brandt, Jan Graulund, Dorthe Wendt Socialdemokratisk agitation og propaganda i mellemkrigstiden- - En undersøgelse af den fremvoksende socialdemokratiske agitation og propaganda i 20'rne og 30'rne med henblik på dens betydning for den faglige, kulturelle og parlamentariske udvikling, Århus 1979