Arbejderbevidsthed og arbejderkultur i mellemkrigstiden - Frandsen, Hans Erik Avlund; Bentzen, Lone; Pedersen, Lisbeth; Poulsen, Nielsine; Rsmussen, Gurli; Thorshøj, Vibeke; Thorsvang, Margit (K&K - Kultur og Klasse, 1982)
Ib Bondebjerg og olav Harsløf (red.): Arbejderkultur 1924-48. 555 s., 150 kr. Medusa 1979 Ib Bondebjerg: Proletarisk offentlighed 2. 386 s., 89,50 kr. Medusa 1980.