Eurydikes blik - Rösing, Lilian Munk (K&K - Kultur og Klasse, 2025)
Litteraturteoriens historie kan fra og med strukturalismen fortælles som en dualitetens historie. En historie om hvordan man tænker forholdet mellem to poler.