Krisebilleder: En analyse af Lisa Alther: Kinflicks - Dwinger, Ida; Hjort, Anne (K&K - Kultur og Klasse, 2025)
"Når hun havde bestilt noget på en restaurant, endte det altid med, at hun håbede det ville være udsolgt, så hun i stedet kunne få det samme som de fik ved bordet ved siden af. Sådan var hun" (s. 24). Således præsenteres Virginia Babcock Bliss (kaldet Ginny) - hovedpersonen i Kinflicks. Usikker på sig selv og sine behov har hun svært ved at fastholde egne beslutninger, og hun knytter sig i stedet til personer, der modsat hende selv er i besiddelse af autoritet og sikkerhed. Men Ginny mangler evnen til at gå ind i de forhold hun etablerer. De "visdomsord" der styrer hendes liv er således: "Når du er i tvivl, så stik af". (s. 400).