Kværnen kan ikke standses: Fantasiens fabel - Lauridsen, Palle Schantz (K&K - Kultur og Klasse, 2026)
Der vil altid blive fortalt historier. Historier, der i et rum sætter noget i bevægelse i tid. Historier, der består af, hvad grækerne kaldte mimesis og diegesis, efterligning og fortælling. Efterligning ikke af verden men af måder at opfatte den på, diskurser. Fortællinger om diskursers sammenstød udfoldet i tid: realitetseffekter og fiktionseffekter. Virkelighed gengives som set gennem et menneske.