Forord - K&K, Redaktionen (K&K - Kultur og Klasse, 2013)
Redaktionelt forord. Spørgsmålet om fiktion er et af de mest omdiskuterede inden for litteraturteori og fortælleteori. Ikke sjældent glider spørgsmål om tre forskellige termer umærkeligt sammen, nemlig spørgsmålene om fiktion, om fortælling og om litteratur. I dette nummer af K&K belyses forskellige aspekter af fiktion og fiktionalitet - på tværs af genrer og udtryksformer, og på tværs af det, vi til daglig betragter som virkeligt eller fundet på.