Anmeldelse: VERDENSLITTERATUR SET FRA HELIKOPTERHØJDE - Svane, Marie-Louise (K&K - Kultur og Klasse, 2010)
ANMELDELSE AF Svend Erik Larsen: Tekster uden grænser. Litteratur og globalisering, Århus, 2007 (Aarhus Universitetsforlag)