Anmeldelse: ÆSTETIK OG POLITIK - METODEMÆSSIGE REFLEKSIONER PÅ FORANLEDNING AF TRE AKTUELLE ANTOLOGIER - Holm, Isak Winkel (K&K - Kultur og Klasse, 2010)
Anmeldelse af Henrik Kaare Nielsen og Karen-Margrethe Simonsen (red.): Æstetik og politik. Analyser af politiske potentialer i samtidskunsten, Århus, 2008 (Klim) Marie Østergaard Møller & Sara Normann Thordsen (red.): Æstetik og politisk magt. Otte analyser af aktuelle forhold mellem æstetik og politik, Uppsala, 2008 (NSU-Press) Mikkel Bolt og Jacob Lund (red.): Fællesskabsfølelser. Kunst, politik, filosofi, Århus, 2009 (Klim)