Anmeldelse: DEKONSTRUKTION SOM VIDUNDERMIDDEL - Schramm, Moritz (K&K - Kultur og Klasse, 2011)
Anmeldelse af: MIKKEL BOLT & JACOB LUND (RED.) Fællesskabsfølelser Kunst, politik, filosofi, Århus, 2009 (Klim). 238 sider.