Anmeldelse: DET TRAGISKE KOMMER - Andersen, Claus Esmann (K&K - Kultur og Klasse, 2011)
Anmeldelse af: CHRISTIAN DAHL Tragedie og bystat Om fællesskab og konflikt i Athens dramatiske kultur København, 2010 (Museum Tusculanums Forlag, ph.d.-afhandling). 343 sider. ANNE BIRGITTE RICHARD Den urimelige kunst Om tragediens former og de tragiske følelser København, 2010 (Roskilde Universitetsforlag). 200 sider.