Anmeldelse: EN HØJHOLTINTRODUKTION TIL Å BLI KLOK AV - Høystad, Ole Martin (K&K - Kultur og Klasse, 2011)
Anmeldelse af: STEFAN KJERKEGAARD Hørbylundemanden Introduktion til Per Højholts forfatterskab Århus, 2009 (Aarhus Universitetsforlag). 197 sider.