Anmeldelse: SAMTIDSPOESI I TILBAGEBLIK - Friis, Elisabeth (K&K - Kultur og Klasse, 2011)
Anmeldelse af PETER STEIN LARSEN Drømme og dialoger. To poetiske traditioner omkring 2000 Odense, 2009 (Syddansk Universitetsforlag). 560 Sider.