Enquete: På genbesøg hos Georg Brandes - Banks, William; Blak Hjortshøj, Søren; Bjerring-Hansen, Jens (K&K - Kultur og Klasse, 2023)
Inden for bare et par år er der udkommet adskillige bøger af eller om Georg Brandes på andre sprog end dansk: William Banks’ Human Rights and Oppressed Peoples: Collected Essays and Speeches (2020), Søren Blak Hjortshøjs Son of Spinoza: Georg Brandes and Modern Jewish Cosmopolitanism (2021) og Per Dahl & Gert Posselts Vorlesungen über Friedrich Nietzsche (1888) und Aristokratischer Radicalismus (1889/1890) (2021). Hertil kommer den flersproglige online-udgave af Hovedstrømninger (2019) redigeret under ansvar af Lasse Horne Kjældgaard og Jens Bjerring-Hansen. Rækken af udgivelser synes at fortsætte i 2022-23 med flere engelsksprogede antologier på vej.