Forhandlingen af sårbarhed i skandinaviske film af kvinder - Møhring Reestorff, Camilla (K&K - Kultur og Klasse, 2021)
Anmeldelse af Adriana Margareta Dancus. Exposing Vulnerability: Self-mediating in Scandinavian Films by Women. Intellect, 2019.