Mennesker og medier i samspil - Sandbye, Mette (K&K - Kultur og Klasse, 2021)
Anmeldelse af: Jacob Lund og Ulrik Schmidt (red.) Medieæstetik – en introduktion Forlaget Samfundslitteratur, Frederiksberg, 2020