Om Ivan Illichs Medical Nemesis: En kritik af det medikaliserede samfund - Bencard, Adam (K&K - Kultur og Klasse, 2021)
Anmeldelse af: Ivan Illich Grænser for lægevidenskaben – lægevæsenets nemesis: Undergravningen af sundheden København: Gyldendal, 1977