Introduktion: Amy Riddle: ”Petrofiktion og politisk økonomi i den sene fossile kapitals tidsalder” - K&K, Redaktionen (K&K - Kultur og Klasse, 2020)
Introduktion til oversættelse af Amy Riddle: ”Petrofiktion og politisk økonomi i den sene fossile kapitals tidsalder”